Win een vakantiewoning!

BC de Groene Velde Sponsort v.v. De Merino’s doormiddel van deze verloting met als hoofdprijs een vakantiewoning t.w.v. 150.000 Euro. 

Onze verloting hebben we georganiseerd om v.v. De Merino’s van een grote schuldenlast te ontzien. Na vernieling op het terrein en de verbouwing van de kleedkamers zijn er vele kosten gemaakt. Onze verloting heeft als doel om de verbouwing te financieren.  Klik hier om direct mee te doen, of scroll en lees verder.

De Merino’s is een gezellige voetbalclub in Veenendaal met ruim 400 leden. Ons eerste elftal komt uit in de 1ste klasse van het zaterdagvoetbal. De club is in 1949 opgericht en bestaat dus al bijna 70 jaar. Het draait bij De Merino’s enerzijds om sportieve prestaties, maar zeker ook om sfeer en gezelligheid. We organiseren graag veel activiteiten voor jong en oud: van clubvoetbaldagen voor de jeugd tot wandelvoetbal voor 60-plussers.

De accommodatie: het businesshome
In 2003 maakten we van een aantal tweedehands kantoorunits een businesshome. Dat is na 15 jaar echt aan vervanging toe: niet alleen door ouderdom maar ook door brand en vernielingen is een nieuw businesshome hard nodig.

De accommodatie: de kantine
Het dak van de kantine lekt. Daarom hebben we het plan opgevat om dit te vervangen en er tegelijk zonnepanelen op te zetten. Helaas bleek dat er asbest in het oude dak zit, dus het verantwoord verwijderen betekent weer een extra investering.

De financiering
In feite hebben we de financiering van deze zaken allemaal rond, maar we realiseren ons dat we komende generaties opzadelen met een fikse schuldenlast. Dat betekent dat de contributies alleen maar gebruikt kunnen worden voor rente en aflossing, terwijl we dat liever besteden aan de sport, materialen en activiteiten voor onze leden. Daarom organiseren we een bijzondere loterij, met als hoofdprijs een schitterende vakantiewoning inclusief grond op Allurepark de Thijmse Berg in Rhenen!Dus klik hier en koop nu een lot! Voor maar €98,-

De loterij
Vanaf 14 januari 2018 kan iedereen een lot à € 98 online kopen op www.onzeverloting.nl Wie er op tijd bij is, kan zelfs zijn favoriete lotnummer kiezen. Er worden 6.080 loten te koop aangeboden. Op 14 juli 2018 zal burgemeester Piet Zoon uit alleen de verkochte loten (!) de winnende nummers trekken onder het toeziend oog van Ottens Vallei Notaris en de camera’s, zodat iedereen dit live kan volgen. Naast de hoofdprijs worden er nog 10 geldprijzen van ieder € 425 netto verloot. De Kansspelautoriteit heeft vergunning verleend voor deze loterij, waarvan de opbrengst ten goede komt aan onze accommodatie.

De prijzen: vakantiewoning t.w.v. € 150.000
De hoofdprijs is een nieuwe, royale 6-persoons vakantiewoning met 3 slaapkamers en een prachtige veranda op een kavel op vakantiepark De Thijmse Berg van ruim 14 x 21 meter. De woning heeft een oppervlakte van ruim 70 m2, is uitstekend geïsoleerd, volledig onderhoudsvrij en wordt turn-key opgeleverd. Allurepark de Thijmse Berg heeft op 10 januari 2017 de Gouden Zoover Award gewonnen voor Beste vakantiepark in deze regio gewonnen. Landelijk eindigden ze op de 3de plaats! De Thijmse Berg biedt uitstekende verhuurmogelijkheden (conform hun voorwaarden), naast het feit dat je hier natuurlijk zelf je vrije tijd en vakanties door kunt brengen. De winnaar krijgt de vakantiewoning en de grond vrij op naam: overdrachtsbelasting en kansspelbelasting worden voor alle prijzen betaald uit de opbrengst van de loterij.

De prijzen: 10 geldprijzen van € 425
Naast deze spectaculaire hoofdprijs worden er 10 geldprijzen van ieder € 425 netto verloot. Ook deze prijzen zijn dus vrij van kansspelbelasting.

Als de loterij voldoende opbrengt, dan wordt het geld – naast de hierboven genoemde doelen – besteed aan zaken zoals het renoveren van de kleedkamers en/of de douches of de bouw van een tribune.

Meedoen is leuk!

 • Je steunt met ieder lot voetbalvereniging De Merino’s.
 • Je hebt een ongelofelijk hoge winkans op een prachtige prijs.
 • De vakantiewoning is nieuw en wordt helemaal van jou.
 • Inclusief de kavel grond!
 • Je betaalt géén kansspel- of overdrachtsbelasting.
 • Deze loterij is goedgekeurd door de Kansspelautoriteit en staat onder toezicht van Ottens Vallei Notaris.
 • Trekking live op 14 juli 2018.
 • Alleen de verkochte loten doen mee aan de trekking: de prijzen gaan er dus ALTIJD uit!
 • Minimaal aantal te verkopen loten is 4864
 • We verloten ook nog eens 10 geldprijzen van ieder € 425 – netto!
 • De loten zijn online te koop en dienen direct betaald te worden. Omdat je je gegevens moet invullen, komen de prijzen dus altijd bij de winnaars terecht.

NOG STEEDS TWIJFELS?